Aanbod

Diensten

Coaching

Wil je meer informatie over coaching(trajecten), klik hier

Begeleiding

Voor meer informatie begeleiding en welke trajecten ik aanbied, klik hier

Het kan ook zijn dat een combinatie van coaching en begeleiding het beste past, we kijken samen naar samenstelling die jij nodig hebt. Maatwerk dus.

Workshops

Naast coaching en begeleiding, biedt ik ook workshops van een dagdeel aan, meer informatie kan je hier vinden.

Klik hier voor meer informatie.

Chillplek op evenementen

Ik ben er van overtuigd ben dat gezinnen met kinderen met HSP en autisme ook gewoon naar evenementen moeten kunnen gaan zonder dat een deel van het gezin thuisblijft of het bezoek ingekort moet worden vanwege overprikkeling. Klik hier om meer te lezen over de Chillplek en hoe die te boeken

Eerste gesprek

In een eerste gesprek bespreken we wat er nodig is en wat je al zelf hebt gedaan, om een idee te krijgen waar de schoen precies wringt. Daarnaast leren we elkaar ook een beetje kennen. Wanneer het tussen ons klikt ga ik aan de slag om een plan van aanpak te maken waarna we die samen bespreken.

Wanneer het om coaching of begeleiding van een kind gaat zal dit voornamelijk met het kind gebeuren. Hiervoor werk ik onder andere met het COACHEE spel. Dit is een veelzijdig spel met veel vragen die specifiek zijn gekozen omdat ze het kind/de jongere helpen bij het aangeven van obstakels, zodat de ervaring van het kind/jongere ook in kaart gebracht wordt.

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen, mail dan naar h.zack@praktijkruggespraak.nl.

Vergoeding vanuit het PGB is mogelijk.