Begeleiding

begeleiding praktijk ruggespraak

Begeleiding past het beste wanneer je hulp nodig hebt bij het aanleren van bepaalde vaardigheden (zelfredzaamheid, structuur, minder angst en meer zelfvertrouwen, sociale vaardigheden) dan is begeleiding een goede optie. Dit zijn trajecten die op de lange termijn ingericht zijn: hulp bij zaken die meer tijd nodig hebben om in te slijten en waar veel andere factoren bij komen kijken.

Ook voor jongeren kan ik iets betekenen! Denk hierbij aan voorbereiding op zelfstandig wonen, examens, vervolgonderwijs, huiswerkbegeleiding, en meer.

Zoals gezegd, volwassenen kunnen ook een langer traject aan gaan. Het hangt af van wat er precies nodig is, maar elk levensgebied kan aan bod komen en de begeleiding wordt goed afgestemt.

Voor meer informatie over tarieven voor begeleiding, klik hier.

Het kan ook zijn dat een combinatie van coaching en begeleiding het beste past, we kijken samen naar samenstelling die jij nodig hebt. Maatwerk dus.

Wil je een kennismakingsgesprek inplannen, mail dan naar h.zack@praktijkruggespraak.nl. Heb je meer behoefte aan een korter traject, kijk dan even bij ‘Coaching’. Voor meer informatie over prijzen, klik hier.