Coaching

coachingWeten wat je kind nodig hebt is iets waarvan ik altijd dacht dat ik het wel zou weten wanneer dat nodig zou zijn. Tenslotte is het mijn eigen kind en als moeder ken je die het beste. Totdat de diagnose Autisme werd gesteld. Hiermee kwam ik in een wereld met deskundigen en waar ik rondliep als de leek. Al gauw stond mijn leven in het teken van algemene voorlichtingsbijeenkomsten, adviezen en tips. Door de bomen zag ik niet altijd het bos meer.

Wanneer jij dit herkent kan coaching jou een uitkomst bieden. Alle vragen of twijfels kunnen we met elkaar bespreken. En er zijn geen foute manieren van opvoeden  er zijn alleen andere manieren van aanpak die een beter effect zullen hebben. Je meer rust geven en plezier.

Je kunt mij meer over jouw kind vertellen over wat goed en niet goed gaat. Wat jij lastig vindt, waar je tegen aanloopt en natuurlijk waar jullie blij van worden. Zo gaan we puzzelen wat nu een manier kan zijn om je (weer) op weg te helpen. Belangrijk is dan dat we gebruik maken van wat al goed gaat en ieders talenten.

We gaan er gewoon vanuit dat je alleen tijdelijk wat ondersteuning kunt gebruiken maar zonodig kunnen we ook langer contact houden.

Voor het inplannen van een gesprek kan je een mailtjes sturen naarh.zack@praktijkruggespraak.nl. Hier kan je de tarieven bekijken.

Ook kinderen met autisme of kinderen met een PGB kan ik een stapje verder helpen zodat ze weer goed in hun vel zitten!

kinderen     jongeren