Workshops

workshops praktijk ruggespraak

Workshops

Tijdens de workshop praat ik met het kind over alles waar het kind maar over wilt praten. Het kan een begeleidende aard hebben als het kind ergens mee zit, of gewoon gezellig kletsen. Jij als ouder hebt dan een middag voor jezelf of voor je andere kinderen en jouw kind met Autisme of HSP heeft een leuke tijd in een omgeving zonder teveel prikkels en met professionele hulp.
De groepjes zijn expres klein gehouden (maximaal 3 kinderen) zodat het niet te druk wordt en elk kind aandacht krijgt.

Bakken en Babbels Workshop

Samen met je kind ga ik iets bakken. We lezen het recept, doen onze schorten om, pakken de bakspullen en wanneer we klaar zijn met mengen, kneden of beslag maken kan alles de oven in. Tijdens het bakken van onze heerlijke baksels doen we een spelletje en hebben we wat te drinken. De timer geeft aan wanneer ons baksel klaar is, even af laten koelen en dan kunnen we lekker genieten van wat we gemaakt hebben of je neemt ‘t mee naar huis. Dan kan je er ‘s avonds van genieten.

Knutsel en Klets workshop

In deze workshop gaan we iets moois en leuks maken. Lekker met je handen bezig zijn en dan is je mond ook vanzelf “bezig”. Eerst lezen we weer door wat we gaan doen , wat we nodig hebben, pakken de knutselspullen, misschien hebben we nog een schort nodig en dan gaan we aan de slag. Het knutselen wisselen we af met een spelletje en wat te drinken. Wanneer we uitgeknutseld zijn krijg je natuurlijk je eigen werkje mee.

Voor tarieven, klik hier.